مطالب جالب و خواندنی

اینجا همه چیز در همه

مطالب جالب و خواندنی

اینجا همه چیز در همه

خواص روغن شترمرغ

۲۱ خاصیت روغن شترمرغ برای زیبایی و سلامتی


روغن شترمرغ چیست و آیا از خواص روغن شترمرغ اطلاع دارید؟ روغن شترمرغ کاربردها و مزایای مختلفی دارد که از استعمال موضعی تا استفاده‌ی خوراکی از آن متغیر است. روغن شترمرغ ابتدا توسط بومی‌های استرالیا مورد استفاده قرار گرفت و اکنون هزاران سال است که از آن استفاده می‌شود. در این نوشتار با ۲۱ برترین خواص روغن شترمرغ برای زیبایی و سلامتی آشنا خواهید شد.

خواص روغن شترمرغ

روغن شترمرغ چگونه گرفته می‌شود؟

روغن شترمرغ از بافت‌های چربی یافت شده در بدن شترمرغ که زیر پوست و عضلات این حیوان یافت می‌شود گرفته می‌شود. این چربی، استخراج و پالایش می‌شود تا از تمام مزایای آن بهره گرفته شود.

کاربردهای روغن شترمرغ چیست؟

در اینجا فهرستی از خواص روغن شترمرغ را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

۱. بهبود شرایط پوست، ناخن، و مو

عامل تقویت‌کننده‌ی پوست، ناخن و مو است.

۲. کاهش یبوست

روغن شترمرغ می‌تواند یبوست را کاهش دهد.

۳. افزایش سطح انرژی

یکی دیگر از خواص روغن شترمرغ این است که سطح انرژی بدن را افزایش می‌دهد.

۴. بهبود عملکرد کبد، کلیه و غدد

می‌تواند عملکرد کبد، کلیه و غدد را بهبود ببخشد.

۵. بهبود قوه‌ی بینایی

روغن شترمرغ می‌تواند قوه‌ی بینایی را تقویت کند.

۶. کاهش مسائل مرتبط با وزن

مسائل و مشکلات مرتبط با وزن را برطرف می‌کند.

۷. افزایش عملکرد ریه

عملکرد ریه تقویت می‌شود.

۸. افزایش اکسیداسیون در بافت

اکسیداسیون درون بافتی را افزایش می‌دهد.

۹. کاهش خطر ابتلا به سرطان

یکی دیگر از خواص روغن شترمرغ که واقعا بینظیر است این است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

۱۰. تقویت سیستم ایمنی بدن

سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت می‌کند.

۱۱. بهبود سیستم گوارش

سیستم گوارش را تقویت کرده و آن را بهبود می‌بخشد.

۱۲. بهبود عملکرد عصبی

روغن شترمرغ، عملکرد سیستم عصبی بدن را تقویت می‌کند.

۱۳. کاهش درد بدن و استرس

در تسکین دردهای بدن مؤثر است.

۱۴. بهبود آرتریت

یکی دیگر از خواص روغن شترمرغ این است که در بهبود آرتریت مؤثر است.

۱۵. ضد التهاب

به خاطر حفظ رطوبت پوست خاصیت ضد التهابی دارد.

۱۶. بهبود زخم‌ها و جراحت‌ها

از جمله خواص روغن شترمرغ این است که زخم‌ها و جراحات را بهبود می‌بخشد.

۱۷. بهبود سوختگی

اثر سوختگی را به‌خوبی از بین می‌برد.

۱۸. درمان پسوریازیس و اگزما

مانند یک بالم درمانی عمل می‌کند و بسیار از مشکلات پوستی مانند پسوریازیس و اگزما را درمان می‌کند.

۱۹. مفید برای ماساژ

ماساژ بدن با روغن شترمرغ باعث کاهش دردهای مزمن می‌شود.

۲۰. ضدپیری

بروز علائم پیری و چین و چروک پوست را کاهش می‌دهد.

۲۱. مصارف خوراکی

سرشار از امگا ۳، ۶ و ۹ است.

برای دریافت مشاوره از بهترین وکیل به وب سایت دادپلاس مراجعه نمایید

گوشت شتر مرغ و درمان کلی بیماری !

گوشت شترمرغ نسبت به بسیاری از گوشت‌های قرمز دیگر دارای اولویت است، این گوشت اگر چه از لحاظ طعم و بافت، بسیار شبیه به گوشت گاو یا گوسفند است، ولی از لحاظ ارزش تغذیه‌ای از مقام بالاتری برخوردار است.

گوشت شترمرغ سرشار از پروتئین بوده و هیچ گونه چربی ناسالمی در آن وجود ندارد، رنگ قرمز تیره‌تر این گوشت، نسبت به گوشت‌های گاو و گوسفند یا بوقلمون حاکی از مقدار بالا‌تر آهن در آن است، از این رو، مصرف آن به افراد کم خون و زنان باردار نیز توصیه می‌شود.

 

ترکیبات گوشت شترمرغ را بشناسید

میزان چربی، کالری و کلسترول آن کم و غنی از ویتامین های ب۱،ب۲ ،A ،C و منیزیم و روی است. ران و سینه بخش های اصلی گوشت شترمرغ را تشکیل می دهد

مهم ترین مزیت بهداشتی گوشت شترمرغ آن است که در مقایسه با گوشت گاو هیچگونه بیماری انگلی را به انسان منتقل نمی کند

فاکتور مهم دیگری که در این گوشت پیدا می شود ،ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدان های طبیعی است.

نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است

 

ارزش تغذیه‌ای 100 گرم گوشت شترمرغ:

چربی: 3 گرم

آهن: 3.2 میلی‌گرم

کلسترول: 81 میلی‌گرم

پروتئین: 26.9 گرم

کالری: 142

 

از خواص گوشت شترمرغ چه می دانید؟

طب سنتی می گوید که طبع گوشت شتر مرغ گرم و خشک است. سرکه و روغن، به‌عنوان مُصلح‌های این گوشت شناخته می‌شوند.

استفاده از گوشت شتر مرغ برای درمان دردهای مفصلی مثل سیاتیک، درد کمر و ساق پا که ناشی از غلبه سردی در بدن میباشد، کاربرد دارد.

از خواص گوشت شتر مرغ در طب سنتی، استفاده از آن به منظور درمان برخی بیماری های زنان ناشی از سردی رحم است.

در طب سنتی آمده است که استفاده از این گوشت از بین برنده سردی بدن، باد و برطرف کننده بلغم است.

میزان امگا3 و ویتامین های گروه ب موجود در گوشت شتر مرغ بالا بوده، از این رو مصرف آن برای درمان و رفع افسردگی مفید است.

به دلیل میزان پایین چربی، کلسترول و سدیم موجود در این گوشت، یکی از مهمترین خواص گوشت شتر مرغ و فواید درمانی آن پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی است و از لخته شدن خون نیز جلوگیری میکند.

گوشت شترمرغ به طور طبیعی در برابر برخی باکتری های مضر مثل ایکولای و سالمونلا مقاوم است.

به دلیل میزان بالای آهن موجود در گوشت شتر مرغ، مصرف آن برای درمان کم خونی مفید بوده، استفاده از آن برای زنان باردار توصیه میشود.

از گوشت شتر مرغ در طب سنتی برای درمان نقرس و سیاتیک استفاده میشود.

 

چرا بیماران قلبی عروقی گوشت شترمرغ بخورند؟

اسیدهای چرب غیراشباع موجود در بافت‌های شترمرغ ۳۰ درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می‌دهد، هرچند که میزان بیشتری از این نوع اسیدهای چرب نیز قابل حصول است که یکی از مزیت‌های این گوشت در مقایسه با گوشت گاو و گوسفند است.

با توجه به اینکه میزان اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت جوجه ۱۹ درصد و در گوشت گاو ۵ درصد کمتر از گوشت شترمرغ است، بالا بودن نسبی میزان اسید چرب امگا – ۳ در گوشت شتر مرغ (۳/۸ درصد) یک مزیت خوب به منظور ادامه انگیزه تولید آن محسوب می‌شود. در انسان استفاده از اسید چرب امگا – ۳ تأثیرات مفیدی در کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی داشته و برای رشد و نمو مؤثر است، به نظر می‌رسد که این اسید چرب در مقایسه با اسید چرب غیراشباع امگا-۶ تأثیرات مفیدی در جلوگیری از لخته شدن عروقی دارد. اکثر جیره‌های غذایی افراد از لحاظ اسیدهای چرب امگا-۳ کمبود دارند. این مزایا به همراه میزان بیشتر اسید چرب امگا-۳ در گوشت شترمرغ باعث شده که این گوشت انتخاب ارجحی برای بیماران قلبی– عروقی و سالمندان در مقایسه با گوشت گاو و گوسفند باشد تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را برطرف سازند.

برای دریافت مشاوره از بهترین وکیل به وب سایت دادپلاس در تماس باشید

قبل از اجرای یک طرح شتر مرغ یا مزرعه آن حتما بخوانید

مسایل اقتصادی وسرمایه گذاری :

برای راه انداری نیاز به سرمایه دارید. همچنین احتمالا ایده هایی در زمینه اینکه چه مقدار توانایی مالی برای این کار دارید, خواهید داشت. توصیه این است که دایره فعالیت را نصف کنید واز کسی وام نگیرید.تنها وقتی فروش محصولاتتان را آغاز می کنید درک روشنی خواهید داشت که فعالیتتان سود آور بوده یا خیر. اغلب اوقات مزرعه داران جدید بدون برنامه مقدار زیادی پول برای فراهم کردن شیک ترین تجهیزات صرف می کنند. مزرعه هایی شبیه به هتل کوچک وکاملا غیر قابل کاربرد مشاهده شده اند که وقتی به مراحل مهمی می رسند که عملا باید محصولاتشان را بازاریابی کنند بودجه شان به پایان رسیده است چون تولید به اندازه مورد انتظار نبوده است . توصیه این است که کار را ساده آغاز کنید. از قفس هایی که دارید, ساختمان هایی که قبلا احداث شده اند استفاده کنید . آنچه ضروری است سرمایه گذاری در تهیه انکوباتور مناسب می باشد. یک انکوباتور خوب نتایج خوبی به همراه خواهد داشت که انکوباتور بد ندارد.

بخش دوم : روش های پرورش:

گزینه های مختلفی برای پرورش شتر مرغ وجود دارد.

1- چرخه کامل:

این حالت شکل معمول است . شما مولد هایی دارید که تخم می گذارند, انکوباسیون وجوجه کشی را انجام می دهید. بهترین قسمت این روش این است که خودتان مسئول هر بخشی هستید. اگر اشتباهی رخ دهد نمی توانید به جز خودتان کس دیگری را سر زنش کنید.ممکن است محل جغرافیایی شما طوری باشد که هیچ گونه تجهیزات انکوباسیونی در اطراف وجود نداشته باشد وشما مجبور باشید که این کار را خودتان انجام دهیداز طرف دیگر اگر مزرعه تان بزرگ است, ممکن است به افراد دیگری برای پرورش همه جوجه هایتان نیاز داشته باشید , زمین شما ممکن است محدود باشد یا ممکن است برای کاهش ریسک این کار را انجام دهید . بار مالی این نوع سرمایه گذاری وقتی همه مراحل را خودتان انجام دهید در بیشترین مقدار است. به طور کلی با پیشرفت صنعت شتر مرغ , کارها تخصصی تر شده وهر مزرعه دار تمایل دارد بر روی کاری که بهتر وارد است متمرکز شود.

2- پرورش مولد ها:

برخی از مزرعه داران , مولد پرورش داده وتخم های آن ها را می فروشند واین منبع در آمد آن هاست.

3- تجهیزات جوجه کشی:

ممکن است بخواهید فقط تجهیزات جوجه کشی را داشته باشید. مزرعه دارانی هستند که برای جوجه کشی تخم هایشان به شما پول پرداخت می کنند ممکن است تخم شتر مرغ را خریداری کرده وبه صورت جوجه یکروزه به فروش برسانندیک سیستم جوجه کشی خوب بسیار گران بوده وبنا براین به سرمایه گذاری فنگفتی نیاز دارد. قبل از تصمیم گیری برای راه اندازی تجهیزات جوجه کشی لازم است تقاضای موجود در منطقه یا تامین تخو ها را مورد ارزیابی قرار دهید. معمولا مزرعه داران برای قرار دادن تخم شتر مرغ ها در ماشینتان مبلغی را پرداخت کرده وبرای هر جوجه ای که تحویل می دهید نیز مبلغ بیشتری می پردازند. ثبت مشخصات تخم ها برای اینکه مالکان تخم ها جوجه های خود را تحویل بگیرند اهمیت فوق العاده دارد.

4- پروار بندی جوجه ها:

کم هزینه ترین گزینه است. شما جوجه ها را در سن خاصی خریده وتا زمان کشتار پرورش می دهید. این گزینه بویژه برای تازه کارها جالب است , مخصوصا اگر قرار داد خرید مجدد پرنده های کشتاری وجود داشته باشد, اما در این مواقع هوشیار باشید. در گذشته بسیاری ازاین برنامه های بیع متقابل به علت ناتوانی شخص پیشنهاد کنندهچنین قرار دادهایی برای فروشمحصول به قیمت مطلوب با شکست مواجه شده است . به عبارت دیگر به توافقات بیع متقابل عمل نشده ودر برخی موارد پرنده ها روی دست مزرعه دار مانده و خود باید به بازاریابی آن بپردازد.

5- گروه های منطقه ای :

برخی طرفدار گروه های منطقه ای هستند چون مزرعه داران توسط یکدیگر حمایت می شوند. کار گروهی از هر لحاظ مفید است. مزرعه داران همگی دارای مولد بوده وهمه تخم شتر مرغشان را به یک فرد تحویل می دهند , هر مزرعه دار به طور چرخشی هر هفته تعدادی از جوجه ها را تحویل می گیرد. این بدین معنی است که مزرعه داراول همه جوجه های هفته اول را تحویل می گیرد, ومزرعه دار دوم همه جوجه ها را در هفته دوم و ... , سیستم کاملا تعاونی است به طوری که هیچ جوجه ای به حال خود رها نمی شود ومدیریت 20 جوجه به آسانی 5 جوجه است. مطلب دیگر اینکه همه کشاورزان از خوراک مشابهی استفاده می کنند که به تولید محصول یکنواخت کمک می کند. خرید عمده با قیمت کمتری برای این مزرعه داران یکی دیگر از محاسن این روش می باشد.

بخش سوم : تغذیه :

هزینه غذا60?تا 70?کل هزینه پرورش شتر مرغ را تشکیل می دهد بنا ربراین درک آن در ابتدای آغاز به کار پرورش شتر مرغ بسیار مهم است .متاسفانه پرورش دهنگان قدیمی و جدید حداقل آگاهی از این موضوع را دارند. نخست بعد اقتصادی را در نظر می گیریم هزینه غذا به خودی خودمهم نیست بلکه تفاوت موجود در در آمد پرنده های پروار شده وهزینه تولید آن ها اهمیت دارد. علاوه برمحاسبه هزینه تخم, جوجه, پرنده آماده کشتارکه همه فاکتورهای مهمی هستند , محاسبه افزایش درآمد حاصله از تولید بالاتر نیز اهمیت دارد. بیابراین بسیاری از مردم بدون بررسی قابلیت در تولید گزینه های مختلف واستنتاج از اینکه تغذیه بهتر موجب کاهش ضرر ناشی از عدم باروری, مشکلات جوجه درآوری وتلفات جوجه ها می شود , به دام((کاهش))هزینه های غذا گرفتار می شود.

یک جیره خوب باید دارای موارد زیر باشد:

*علوفه نظیر یونجه برای تامین فیبر با کیفیت

*غلات نظیر ذرت برای تامیت انرژی

*منبع پروتئینی نظیر سویای بدون پوسته

*مواد معدنی پر مصرف وکم مصرف

*ویتامین ها

*سایر افزودنی ها نظیر اسید آمینه و مخمر

تحقیقات گستردهای توسط blue mountain در زمینه اجرای یک جیره خوب انجام شده است. به عنوان مثال برای الیاف یونجه که داری سطوح مختلف پروتئین است, توصیه می شود که یونجه حداقل 18?ترکیب جیره آماده را تشکیل دهد.یونجه مرغوب تر ویژگی های مطلوب تری نظیر قابلیت هضم بهتر, ویتامین ومواد معدنی بیشتر دارد . در مورد ذرت باید بسیار تلاش کنید تا از ذرت های 8? پروتئین استفاده کنیدو نه از ذرت 6? که دارای کیفیت پایینی است. سویا معمولا بین 44تا 47? پروتئین دارد که سویا با پوسته حاوی 44? پروتئین است. همچنین ما به سویا به عنوان منبع پروتئین نگاه کرده و 47? را توصیه می کنیم. ویتامین ها ومواد معدنی ,غذای جیره هستند. در این جا علاوه بر مقدار, شکل تحویل آن در ترکیب با یکدیگر نیز مهم است. تا شتر مرغ ها بتوانند داکثر استفاده را از آنها ببرند. کلسیمی که به یک خاص وجود دارد ممکن است برای شتر مرغ ها غیر قابل هضم بوده واز این رو تعادل آن با فسفر به هم خورده ومشکلات جدیدی ایجاد نماید. در سایه توجه به تغذیه به همراه مدیریت خوب , مدیریت صحیح مزرعه واصلاح نژاد است که پرنده های آماده کشتار بر خلاف معمول تو لید25ـ30کیلوگرم دراسترالیا ودر آفریقای جنوبی بیش از 45 کیلوگرم گوشت تولید می کنند.

بخش چهارم بازاریابی:

ایجاد مزرعه شتر مرغ آسان است. سود آور ساختن سرمایه گذاری به ارزیابی چگونگی بازار یابی فرآورده های حاصله از شتر مرغ نیاز دارد

پرنده های زنده:

برخی ممکن است به قصد فروش پرنده زنده به پرورش اقدام کنند. اگر چه این امر به برگشت سرمایه در کوتاه مدت کمک کرده و بسته به کشور محل پرورش میتواند در آمد بالای را به همراه داشته باشد , اما باید اتفاقاتی را که در صورت اشباع شدن بازار پرنده زنده ونبود تقاضای بیشتر برای پرنده زنده رخ می دهد, مد نظر نظر داشته باشید باید بررسی کنید که چه کسی وبه چه قیمتی خریدار پرنده ها است. این مرحله تجاری شدن است .

تجهیزات کشتار:

زمانی که هیچ خریداری برای پرنده های آماده کشتار وجود ندارد, ممکن است لازم باشد کشتار وبازار یابی محصول را خودتان انجام دهید . لازم است که از نزدیک ترین کشتارگاه وهزینه کشتار اطلاع داشته واگر واحدتان به حد کافی بزرگ باشد چنین تجهیزاتی را خود راه اندازی کنید. در آفریقای جنوبی, اغلب کشاورزان صاحب چنین تجهیزاتی بوده وبر مبنای سهمیه بندی فعالیت می کنند. هر کس با خرید سهمیه, حق کشتار پرنده را خواهد داشت لازم است بدانید که آیا کشتارگاه مورد تایید اتحادیه اروپا است یا خیر؟. در این حال بازار پر رونق اروپا , جایی که بالاترین تقاضا برای گوشت شترمرغ را دارد, به رویتان گشوده خواهد شد. کار دسته جمعی با دیگر مزرعه داران و احتمالا تشکیل تعاونی برای رسیدن به بازارهای بزرگ تر مفید است.

بازار یابی فراورده های گوشتی:

مشکل گوشت این است که در حالت تازه یک فرآورده فاسد شدنی است. گوشت شترمرغ باید هر چه سریعتر به فروش برسد و درصورتی که در خلا بسته بندی شود دوره نگهداری آن 21 روز است. در صورت انجماد گوشت را تا یک سال می توان نگهداری کرد.

بازار یابی پوست شترمرغ:

پوست ها باید در درجه حرارت 4تا 10 درجه سانتی گراد نگهداری شده وهیچ گاه منجمد نشوند. تقاضای بازار برای پوست پاهای بزرگ از قسمت زانو تا نوک پا است. اکثر تعاونی ها با دباغی پوست وفروش آن درآمد بیشتری کسب می کنند.

بازاریابی پر شترمرغ:

پتانسیل پنهانی برای بازاریابی پر شترمرغ وجود دارد. همچنان که راز های تمیز کردن ورنگ آمیزی پرهای شترمرغ آشکار نشده است. از پرهای شترمرغ می توان برای انواع مختلف تزئین نظیر تزئینات گیاهی, طراحی داخلی, لباس های محلی وکلاه استفاده کرد یا آن را به محصولاتی نظیر بوآ وجاروی پر تبدیل کرد. پر شترمرغ خاصیت آنتی استاتیک دارد که آن را برای صنعت نقاشی اتومبیل ایده آل می سازد آما کمتر کسی به چنین بازاری راه پیدا می کند. همچنین انواع مختلفی از پر وجود دارد. بهترین نوع, پرهای سفید طویل نر است اما برای سایر پرها نظیر پر دم تقاضا وجود دارد. شاید این منبع درآمدی نباشد که در براورد فروش اولیه روی آن حساب باز کنید , باید محلی برای فروش پر در نظر داشته باشید.

بازار یابی پوست تخم شترمرغ:

در روز 14 تخم ها را از نظر باروری امتحان کنید تخم های غیر بارورحذف می شوند می توان محتویات این تخم ها را با ایجاد یک سوراخ کوچک در انتهایشان خالی کرد وداخل آن را ضد عفونی کرد. این پوسته های خالی تمیز وسفید رنگ نیز دارای ارزش هستند. جالب است که بسیاری از مردم آن ها را صرفا به عنوان وسیله تزیئنی در خانه نگهداری می کنند. برخی از افراد آن ها را رنگ آمیزی کرده وبه عنوان یاد بودهای مزرعه به فروش می رسانند. همچنین برخی از مردم از کنده کاری بر روی تخم ها وسایلی نظیر لوازم زینتی, لامپ یا ظرف های ساده می سازند. همچنین بهتر است در ابتدا بر روی این منبع از درآمد حساب نکنید اما باید بدانید که فراورده قابل فروش دارید.

روغن شتر مرغ:

در3000 سال قبل در فرهنگ های مصری, رومی وآفریقایی از روغن شتر مرغ به عنوان یک ماده آرایشی ونیز برای درمان درد و روماتیسم استفاده می شد. مستندات تارخی راجع به روغن شترمرغ به زمان های خیلی قدیم یعنی قرن اول پس از میلاد بر میگردد وبه استفاده گسترده از روغن برای درمان زخم, سوختگی ها, ناراحتی های پوستی, خسکی پوست ومو وبسیاری موارد دیگراشاره می کند. پلینی فیلسوف رومی قرن اول پس از میلاد مطالب زیادی درباره فواید استفاده از روغن شترمرغ گفته است. امروزه ما میدانیم که روغن شترمرغ حاوی اسیدهای چرب ضروری امگا6وامگا9است. اسید های چرب ضروری به حفظ سلات غشاهای سلول کمک کرده, استفاده از مواد مغذی را بهبود می بخشد ومتابولیسم سلولی را موجب شده وکنترل میکند. آن ها مواد خامی را که به کنترل فشار خون, لخته شدن آن, آماس, درجه حرارت بدن وسایر اعمال بدن کمک می کنند فراهم می نمایند. امگا6 وامگا9 هر دو مرطوب کننده وحالت دهنده پوست هستند.


به سایت دادپلاس مراجعه کنید هم از مشاوره حقوقی رایگان بهره مند شوید و هم با بهترین وکیل دادگستری ارتباط بر قرار کنید.

خواص گوشت شترمرغ را ندانید باخته اید!

خواص گوشت شترمرغ ، خواص گوشت شتر مرغ برای زنان باردار
خواص گوشت شترمرغ برای داشتن تناسب اندام و سلامت جسمی مورد توجه است. زنان باردار و ورزشکاران برای تقویت جسمی باید از گوشت شترمرغ استفاده کنند و از فواید بیشمار این گوشت بهره ببرند.

گوشت شتر مرغ و فواید شگفت انگیز آن برای سلامتی بدن 

گوشت شتر مرغ در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود البته با خواصی بسیار بیشتر و مضراتی بسیار کمتر. گوشت شترمرغ  از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است. نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است.گوشت شترمرغ

گوشت شترمرغ

 ترکیبات گوشت شترمرغ

 میزان چربی، کالری و کلسترول آن کم و غنی از ویتامین های ب1، ب2 ،A ،C و منیزیم و روی است. ران و سینه بخش های اصلی گوشت شترمرغ را تشکیل می دهد

.مهم ترین مزیت بهداشتی گوشت شترمرغ آن است که در مقایسه با گوشت گاو هیچگونه بیماری انگلی را به انسان منتقل نمی کند

 گوشت شتر مرغ مزاجی گرم و خشک دارد و مصلح ان سرکه است. فاکتور مهم دیگری که در این گوشت پیدا می شود، ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدان های طبیعی است.

گوشت شترمرغ

خواص و فواید گوشت شترمرغ

 گوشت شتر مرغ برای کاهش وزن

 کم بودن چربی بین ماهیچه ای گوشت شترمرغ یکی از خواص مهم آن به شمار می رود لذا مصرف متعادل آن برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند یا از بیماری قلبی عروقی رنج می برند مفید است.

 رفع افسردگی و لخته شدن خون

 این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب و غیراشباع امگا 3 تاثیر مفیدی در جلوگیری از لخته شدن خون و افسردگی دارد. 

 درمان کم خونی با گوشت شتر مرغ

 همچنین گوشت شترمرغ، آهن مناسبی را برای افراد کم خون و زنان باردار فراهم می کند. میزان آهن این گوشت تقریبا به اندازه گوشت گاو و بسیار بیشتر از گوشت مرغ است. گوشت شترمرغ با عالی ترین نوع گوشت گوساله یعنی فیله قابل مقایسه است و اغلب به صورت کبابی و استیک استفاده می شود. در این روش طبخ، باید گوشت را در درجه حرارت ملایم قهوه ای کرد

 سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی

 این گوشت دارای موادمعدنی ضروری مانند روی، منیزیم و ویتامین های B1، B2 و نیاسین است. به دلیل خواص رژیمی و ترکیبات شیمیایی مناسب گوشت شترمرغ، این گوشت به ورزشکاران به خصوص افرادی که دارای فعالیت طولانی مدت هستند و افرادی که تازه بیماری شان بهبود یافته و همچنین جوانان توصیه می شود.

 رفع خواب رفتگی

 مصرف گوشت شترمرغ به افرادی که دچار اضافه وزن هستند، برای فلج، سستی و خواب رفتن اعضا، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس و بیماری های سرد رحمی مفید است 

 گوشت شتر مرغ موجب از بین برنده بادها در بدن است.

 این گوشت خوشمزه برای فلج، سستی و خواب رفتن اعضا، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس، استسقا و بیماری های سرد رحمی مفید است.

 خواص گوشت شترمرغ

گوشت شترمرغ و کاهش فشار خون و بیماری قلبی

 

استفاده از اسید چرب امگا-3 تأثیرات مفیدی در کاهش بیماری های قلبی عروقی داشته و برای رشد و نمو مؤثر است. به نظر می رسد که این اسید چرب در مقایسه با اسید چرب غیراشباع امگا-6 تأثیرات مفیدی در جلوگیری از لخته شدن دارد. اکثرجیره های غذایی افراد از لحاظ اسیدهای چرب امگا-3 کمبود دارند.از طرف دیگر میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند، ممکن می سازد.

گفتنی است گوشت شترمرغ به عنوان منبع ویتامین های گروهB به خصوص ویتامین B6 و B12 به شمار می رود. میزان ویتامین B6 در گوشت شترمرغ حدود 10 بار بیشتر از گوشت گاو و مرغ است.

گوشت شترمرغ کاهش دهنده استرس

گوشت شترمرغ به طور طبیعی در برابر باکتری های مضر مثل E.coli و Salmonella مقاوم است. در واقع یک PH خاص در این گوشت مانع آلودگی آن به این باکتری ها می شود. برای دست یابی به این حد PH تولید کننده های شترمرغ باید در طول فرایند حمل و نقل و در حین کشتار، استرس آنها را کم کنند.

 

برای  کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مشاوره حقوقی  در مشهد به سایت دادپلاس مراجعه کنید.



تعیین جنسیت جوجه شترمرغ ها

برای دریافت مشاوره با بهترین وکیل دادگستری به سایت دادپلاس مراجعه نمایید

تعیین جنسیت شتر مرغ­ های نر و ماده به طور واضح و مشخصی بعد از ۱۲ماهگی تشخیص داده می ­شوند.

بر خلاف پستانداران در پرنده ها تعیین جنسیت در دوران جوجه کشی و یا در دستگاه جوجه کشی امکان پذیر نبوده و این عمل بعد از بیرون  آمدن جوجه ها از تخم و پس از گذشت مدت زمان مشخصی برای هر پرنده معین می شود.

تعیین جنسیت جوجه شترمرغ ها قبل از ۳ ماهگی

پرهای سیاه بر روی بدن جوجه شترمرغ ها مشخصه نر بودن می ­باشد. اما اغلب لازم است تا هنگام پرورش شترمرغ جوجه ­ها در سن ۳ ماهگی یا سنین پایین تر تعیین جنسیت شوند. زیرا گاهی اوقات که قصد فروش پرندگان را داشته باشیم تعیین جنسیت آن­ ها لازم می ­باشد. تعیین جنسیت با استفاده از روش­ های ژنتیکی و توسط آزمایش دی.ان.ای امکان پذیر است. اما روش پر هزینه ­ای است و برای پرندگانی که به قصد فروش به عنوان پرندگان پرواری استفاده می­ شوند توجیه اقتصادی ندارد. مشخصه­ های ظاهری در شترمرغ­ ها برای تشخیص جنسیت آن­ ها کم است. بدین دلیل از روش شناسایی کروموزوم­ های جنسی (که در تعیین جنسیت دیگر پرندگان معمول نیست) استفاده می­ گردد.

تعیین جنسیت از طریق آزمایش فیزیکی

نعیین جنسیت از طریق آزمایش فیزیکی، نیاز به لمس آلت تناسلی در پرنده دارد. جوجه­ های شترمرغ را می­توان در ۱۴-۷ روزگی با استفاده از آزمایش کلوآک تعیین جنسیت کرد.جوجه شترمرغ فالوس به طرف بیرون کلوآک و در بخش شکمی قرار دارد که با ایجاد فشار ملایمی در سمت جانبی کلوآک برگردانده می­ شود. هنگامی که فالوس از کلوآک بیرون می ­آید می ­توان آن را به آرامی مورد بررسی قرار داد. فالوس پرنده نر نسبتاً بلند (۴-۳ میلی متر) است و بعضی اوقات بر اثر مالش سفت و محکم می ­شود، در حالی که فالوس پرنده ماده در هنگام لمس کردن نسبتاً کوچک (۳-۲ میلی متر) و نرم به نظر می­آید. تعیین جنسیت جوجه­ ها نیاز به تمرین بر روی گروه پرندگان دیگری دارد. این پیشنهاد برای این داده می­ شود که تفاوت­ های میان جنس­ ها مشاهده شود. زمانی که سعی می­ کنیم کلوآک را به بیرون برگردانیم لازم است تا احتیاط زیادی صورت گیرد که خصوصاً در پرندگان خیلی جوان این موضوع اهمیت بسزایی دارد. حتی کسانی که در  کار پرورش شترمرغ تخصص زیادی دارند با دقت ۹۵ درصد می­ توانند پرندگان را تعیین جنسیت کنند.

اگر در تعیین جنسیت پرنده­ ای دچار شک و سردرگمی شدیم، آزمایش مجدد باید در سن ۱۰-۸ هفتگی تکرار شود. این پرندگان بزرگ تر باید توسط شخصی که دست ­هایش را در بین پاهای پرنده قرار می ­دهد مهار شوند و در این حالت شخص دیگر که قصد تعیین جنسیت را دارد انگشتی را که با ژل نفت خام روغنی کرده از میان مخرج پرنده به داخل پروکتودئوم وارد می­ کند و به دقت در اطراف گوشه پروکتودئوم در موقعیت “ساعت ۷” می­چرخاند، تا زمانی که فالوس مشخص شود. با لمس کردن فالوس پرنده نر شکل غضروفی به خود می ­گیرد اما فالوس ماده هیچ عکس العملی نشان نمی ­دهد و سفت نمی­ شود. بنابراین با خارج کردن آلت تناسلی حیوان به بیرون از مخرج می­ توان پرنده را از طریق فالوس تعیین جنسیت کرد.