مطالب جالب و خواندنی

اینجا همه چیز در همه

مطالب جالب و خواندنی

اینجا همه چیز در همه

رفتار های جفت گیری در شتر مرغ

رفتار های جفت گیری در شتر مرغ

رفتار های جفت گیری در شتر مرغ : جفت گیری شتر مرغ ها با آغاز فصل تولید مثل شروع می شود. در این فصل شتر مرغ جفت خود را از دسته جدا کرده و به مکانی دیگر می رود و از آن بسیار محافظت می کند. این مکان، محل تخم گذاری نامیده می شود . در مقابل شتر مرغ های ماده نیز با ورود یک شتر مرغ نر نا خوانده و مزاحم ، با نوک زدن از قلمروی خود دفاع می کنند. هر گروه از یک شتر مرغ نر ، یک ماده ی اصلی و چهار ماده ی فرعی دیگر تشکیل می شود.

رفتار های جفت گیری در شتر مرغ : رفتار های قبل از آغاز جفت گیری

قبل از آغاز جفت گیری، شتر مرغ  نر حرکاتی رقص مانند ، شامل باز کردن بال هایش، نشستن روی پاها و خم کردن گردنش انجام می دهد. در حین رقص، شتر مرغ ماده صداهایی مانند boom و rboomen  و همچنین حرکات دیگری مانند باد کردن گردنش، بال و پر زدن، صداها و آواز های بلند سر دادن، بر چیدن دانه ها به شکل سمبلیک، دعوت مرغ ها به دانه خوردن و راه رفتن به شکل زیگزاگ از خود در می آورد. این پرنده به جای هدایت کردن دیگر شتر مرغ ها به لانه و برداشتن غذا، آن ها را نیز به جفت گیری تشویق می کند.

پس از اتمام این رفتار ها، شتر مرغ ماده در جلوی شتر مرغ  نر می نشیند و دم خود را بالا می برد. سپس شتر مرغ نر به پشت سر او می رود و جفت گیری را انجام می دهد. جفت گیری در شتر مرغ معمولا چند بار در روز نیز انجام می شود.

پس از اتمام کار شتر مرغ اصلی و دیگر شتر مرغ های فرعی تخم های خود را در همان لانه گذاشته و مسئولیت محافظت از آن ها به پرنده ی اصلی می سپارند. شتر مرغ ماده تمام روز را بر روی تخم ها می خوابد. این وظیفه در هنگام شب به شتر مرغ نر واگذار می شود.

رفتار های جفت گیری در شتر مرغ

رنگ قهوه ای پر های شترمرغ ماده باعث محافظت از تخم شده تا دیده نشود. جوجه های شتر مرغ نمی توانند به تنهایی از تخم خود بیرون بیایند و این کار را باید به کمک شتر مرغ نر انجام دهند. پس از بیرون آمدن جوجه ها، پدر و مادر آموزش های نظیر غذا خوردن و تشخیص مواد غذایی را به آن ها شروع می کنند. معمولا یک شتر مرغ بالغ و با تجربه از دسته ای از شتر جوجه های کوچک محافظت می کند.

نگهداری از شتر مرغ ها

یکی از مهم ترین نکاتی که باید در مورد نگهداری از شتر مرغ ها رعایت شود این است که باید فضای مناسبی برای تعداد شتر مرغ ها در نظر گرفت و برای تعداد زیادی از شتر مرغ ها ، فضای محدودی را انتخاب نکرد. اگر فضای بسته و کوچکی انتخاب شود، نا آرامی و اغتشاش در بین آن ها بوجود می آید. اگر بخواهید آن ها را به جای دیگری نیز منتقل کنید، قدرت و فرایند جفت گیری از بین رفته و در تخم گذاری آن ها اختلال بوجود می آید و سبب رفتار های نا متعادل آن ها می شود.

معمولا شتر مرغ های جوجه به مادر خود وابسته هستند و هنگام پرورش مصنوع نیز باید دایه ای از آن ها محافظت کند. اگر چنین اتفاقی نیوفتد ، جوجه دچار اضطراب و نا آرامی شده و به اجسام نوک می زند و آن ها را می بلعند. حتی برای کاهش اضطراب شتر مرغ ها ، افرادی که با آن ها سر و کار دارند باید لباس های هم رنگ و یک شکلی بپوشند.


برای دریافت مشاوره از وکیل پایه یک به وب سایت دادپلاس مراجعه نمایید

خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ

گوشت شتر مرغ خواص بسیار زیادی داره و به نظر میرسه سالم تر از مرغ و گوشت های هورمونی هست. علاوه بر این طعم بسیار خوبی هم داره. در این مطلب طرز تهیه یک قیمه خوشمزه رو قرار میدم که با گوشت شتر مرغ تهیه میشه و بسیار خوشمزه و لذیذه. این قیمه به روش قیمه با گوشتتهیه میشه و تفاوت آنچنانی نداره. چون یک وعده سنگین هست، برای نهار پیشنهاد میشه.


مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه با گوشت شترمرغ

  • گوشت شتر مرغ 300 گرم
  • لپه یک لیوان
  • لیمو عمانی 4 الی 5 عدد
  • پیاز نگینی سرخ شده 1 عدد
  • رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی (در صورت تمایل 3-4 عدد)
  • نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و دارچین به مقدار لازم
  • سیب زمینی 3 عدد خرد شده و خلالی سرخ شده

مراحل تهیه خورشت قیمه با گوشت شتر مرغ

من چون بیشتر وقتها غذا هام رو در زود پز میپزم هم طرز پخت زودپز را براتون توضیح میدهم و هم معمولی رو. ولی اینجا در زودپز درست کردم بخاطر دیر وقت بودن زمانم.


پیاز را نگینی خرد کرده مقداری روغن میریزم تا پیاز طلایی شود. سپس گوشت شتر مرغ را خرد کرده شسته به پیاز تفت داده شده اضافه میکنیم. سپس زردچوبه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. با توجه به رنگ ربی که استفاده میکنید (من از آتا استفاده کردم) حدود 3 قاشق رب به گوشت در حال تفت اضافه میکنیم. البته من سه چهار عدد گوجه فرنگی را هم رنده کردم در ظرفی ریختم. وقتی خوب آبش کشیده شد، همراه رب به گوشت اضافه کردم. درب زود پز را برای بیست دقیقه تا نیم ساعت میبندیم تا کمی گوشت بپزه. بعد از نیم پخت شدن گوشت درب زود پز را باز کنید.


قبلا لپه را خیس کنید و لیمو عمانی را هم در مقداری آب خیس کنید و کنار بگذارید. لپه از پیش خیس کرده را در کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی لپه گرفته شود. (نباید لپه سرخ بشه چون سفت میشه) فقط در حدی که بوی خامی نده سپس به گوشت اضافه کنید و لیمو عمانی هایی را که قبلا شسته اید و خیس کردید را از چند نقطه سوراخ کنید (با چنگال هم میشه ولی من با بیشتر دوست دارم چون ترشی لیمو خارج میشه با چنگال که سوراخ میکنید تمام روغن قیمه داخل لیمو عمانی میشینه). اگر هم لیمو عمانی در دسترس ندارید از پره های لیمو عمانی در آخر پخت به قیمه اضافه کنید. خوب بعد از ریختن لپه تفت داده شده، لیمو عمانی سوراخ شده را هم اضافه می کنیم و بعد درب زود پز را میبندیم وبه مدت یک رب میذاریم بپزه.


بعد از یک ربع، سریع درب زود پز را باز کنید چون اگر زیاد بذارید لپه ها له میشه، با تجربه مهارتش رو به دست میارید. بعد از پخت لپه و لیمو عمانی، نمک، دارچین و زعفران را به خورشت قیمه خوش رنگ و لعاب مون اضافه میکنیم تا عطر و مزه اش هم کامل بشه. بعداز جا افتادن هم در ظرف کشیده و با پلویی که درست کردیم نوش جان میکنیم.


اگر خواستید در قابلمه معمولی قیمه را درست کنید، بعد از تفت دادن پیاز و گوشت، لپه را به همراه گوشت تفت میدیم. سپس رب و گوجه و زردچوبه آن را اضافه میکنیم و آب میریزم و میذاریم تا یک ساعت گوشت و لپه نیم پخت بشه. بعد لیمو عمانی را داخل خورش ریخته میگذاریم یه نیم ساعتی هم اون بپزه. بعد رب و گوجه و نمک و زعفران و دارچین را اضافه میکنیم و یک ربع دیگه زمان میدیم تا جا بیوفته. یعنی خورش باید پخته و جا افتاده و به روغن افتاده باشه.


نکته خورشت قیمه

  • لپه باید در عین حالی که خوب پخته، له و لورده نشده باشه
  • گوشت و لیمو عمانی هم خوب پخته باشه ولی له نشده باشه
  • نمک و ادویه های خورشت را باید در آخر ریخت تا بو و طعم خوبش در حین پخت از بین نره.

سیب زمینی ها را هم خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ میکنیم و در آخر که خورشت قیمه را در ظرف میکشیم وسط یا کنار خورشت میریزیم.


برای دریافت مشاوره حقوقی به وب سایت دادپلاس در تماس باشید

شترمرغ گردن آبی آفریقایی بهترین نژاد شترمرغ پرواری در دنیا

در میان انواع نژادهای شترمرغ رایج در دنیا مثل شترمرغ استرالیایی (امو) ، شترمرغ گردن سیاه ، شترمرغ بومی نیوزلند (کیوی)، شترمرغ آمریکایی (ریه)، شترمرغ بومی آفریقا بزرگترین گونه شترمرغ می باشد.

نژادهای شترمرغ

 شترمرغ گونه های مختلفی دارد که انواع آن عبارتند از:

  • شتر مرغ بومی آفریقا
  • شتر مرغ بومی استرالیا (امو و کیساوری)
  • شتر مرغ بومی نیوزلند (کیوی)
  • شتر مرغ بومی آمریکای جنوبی (ریه)

 شتر مرغ بومی آفریقا

 بزرگترین گونه شتر مرغ، شتر مرغ آفریقایی است که انواع گونه های آن به گردن آبی، گردن قرمز و گردن سیاه معروف هستند. از این گونه ها عمدتاً به منظور تولید پر، پوست و گوشت استفاده می شود. گونه کوچک تر این پرنده که به امو معروف است، مخصوص مناطق استرالیا بوده و چربی زیر پوست آن دارای ارزش اقتصادی می باشد. گونه های بومی و یا شتر مرغ مناطق آمریکای جنوبی کوچک تر از سایر گونه ها است و دارای انگشت می باشند. زیستگاه این پرندگان در آمریکای لاتین بوده و تولید آن به صورت صنعتی هنوز توسعه قابل ملاحظه نیافته است. پرورش شترمرغ گونه آفریقایی به دلیل وزن زیاد، کیفیت مناسب پوست و توان بالای مقاومت در برابر خشکسالی و شرایط سخت و سازگاری با شرایط محیطی مورد توجه قرار گرفته است. میانگین سن شترمرغ ۵۰ سال بوده و می تواند تا سن ۷۵ سال عمر نماید. وزن شترمرغ نر ۱۳۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم و وزن ماده آن ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم می باشد. باید توجه داشت که نوع نژاد در وزن شترمرغ اثر قابل ملاحظه‌ای دارد. قد پرنده از سطح زمین تا تاج آن دو تا دو و نیم متر است.

 رنگ پر پرنده های نر، سیاه با بال های خارجی سفید بوده و دم آن آراسته می باشد. پرنده ماده معمولاً کوچک تر و دارای پرهای قهوه ای روشن است و قبل از رسیدن به سن بلوغ چندین بار پر ریزی دارد. تولید مثل در شتر مرغ از ۳۰ ماهگی آغاز و بیست سال ادامه می یابد. معمولاً خانواده این پرنده از یک ماده و نر تشکیل می شود. متوسط تعداد تخم گذاری در هر دوره ۴۰ عدد است و دوره خواب روی تخم ۴۲ روز به طول می انجامد. شترمرغ ماده ممکن است خوابیدن روی تخم را از دو سالگی شروع کند اما این حالت طبیعی نیست و سن مناسب برای آن ۴ تا ۵ سالگی است. توانایی تولید در شترمرغ بسیار متغیر است و این امر بستگی به مدیریت مزرعه و تغذیه دارد.

 زندگی و توان مقاومت جوجه تا حدود زیادی بستگی به شیوه های مدیریت دارد و تلفات جوجه ها حدود ۴۰ درصد است. بر اساس آمارهای موجود به طور متوسط از هر شترمرغ ماده در سال ۲۰ جوجه تولید می شود. از نقطه نظر کیفیت پوست، شترمرغ سیاه آفریقایی بالاترین کیفیت پوست را داراست. هم چنین بیشترین مقدار روغن برای تولید محلول ها و پمادهای پوستی را همین نوع شترمرغ از آن خود کرده است. از پوست یک شتر مرغ سیاه آفریقایی ۱۴ فوت مربع چرم به دست می آید که از آن می توان سه جفت چکمه با قیمت تقریبی ۸۰۰ دلار برای هر جفت تهیه نمود. از یک شترمرغ گردن سیاه آفریقایی ۲۵۰ پوندی (حدود ۱۱۲ کیلوگرم) می توان ۵۸ کیلوگرم گوشت قرمز به دست آورد.

شترمرغ آفریقایی

گونه های مختلف شتر مرغ آفریقایی

 آفریقای شمالی (گردن قرمز)

 این گونه دارای گردن قرمز و تکه های شاخی بدون مو روی سر و پرهای مجعد و باقوام می باشند. تخم آن ها بزرگتر و صاف تر از گونه های آفریقای جنوبی است. این نژاد دارای تولید گوشت بیشتر، بلوغ دیرتر و تخم گذاری کمتر می باشد.

شترمرغ گردن قرمز

 آفریقای شرقی (گردن آبی)

 اندکی بزرگتر از انواع آفریقای جنوبی هستند و دارای گردن متمایل به آبی می باشند. محل زندگی آن ها به طور عمده کشور تانزانیا است، اما امروزه سایر کشورها نیز به پرورش این گونه شترمرغ می‌پردازند.

شترمرغ گردن آبی

سومالیایی (گردن سیاه)

 این گونه کوچکتر از انواع آفریقای جنوبی هستند و دارای یک تکه مشخص شاخی بر روی پوست بوده و رنگ بدن آن خاکستری می باشد. حیوانی ساکت و آرام است اما در تولید جوجه ضعیف و دارای جثه کوچک می‌باشد.

شترمرغ گردن سیاه

 سایر گونه های شتر مرغ

امو (شترمرغ استرالیایی)

امو بومی مناطق استرالیا است و از جمله پرندگان سینه پهن است. محصولات استحصال شده از آن دارای کیفیت متفاوت می باشد که در نتیجه به کارگیری محصولات تولید شده نیز متفاوت می باشد. تولید و پرورش اما با حدود یک قرن تاخیر بعد از دیگر انواع شترمرغ و از سال ۱۹۸۰ میلادی آغاز و پرورش آن در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفت.

محصولات به دست آمده از امو شامل روغن، تخم و چرم می باشد. روغن استحصال شده از این پرنده حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است. در سال های آغازین پرورش این پرنده، روغن امو به عنوان محصول اصلی در بازار مورد توجه قرار گرفت. گوشت امو سرشار از پروتئین، آهن و دارای میزان بسیار کمی کلسترول است. استفاده از روغن امو در صنعت دارویی به ویژه درمان بیماری های پوستی، تنظیم کلسترول، در تولید کپسول برای بیماران مبتلا به آماس، ورم مفصل و کاهش درد، جلوگیری از سوختگی ها و تهیه مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد، اما تقاضا برای روغن این پرنده در سال‌های اخیر کاهش یافته است.

 اگرچه هنوز آمار دقیقی از جمعیت امو در جهان وجود ندارد اما مناطق مختلفی از جهان مانند استرالیا، آمریکا، چین، نیوزلند، کانادا و چند کشور اروپایی مانند هلند و بلغارستان به پرورش امو اشتغال دارند. پرورش امو عمدتاً به منظور تجارت روغن و پوست صورت می گیرد و کشورهای آمریکا و استرالیا به عنوان مهم ترین بازار گوشت و روغن و کانادا به عنوان بازار عمده چرم و پر این پرنده است. در سال‌های اخیر به جهت کاهش تقاضا برای روغن و چرم این پرنده، روند توسعه مزارع آن رو به کاهش نهاده و باعث عدم رونق این صنعت در دهه اخیر شده است.

برای دریافت مشاوره حقوقی از وکیل خانواده با شماره های دادپلاس در تماس باید

بیماری های جوجه شترمرغ

 بیماری ها ی مربوط به یک ماه اول جوجه شترمرغ

اولین بیماری که جوجه شترمرغ ها در روزهای ابتدایی زندگی خود دچار آن میشوند ، عفونت کیسه زرده است.نشانه های آن عبارت است از عدم رشد جوجه ، باد کردن زیر شکم، آبکی بودن دور ناف ، تلو تلو خوردن جوجه هین راه رفتن ، و مدفوع سبز خیلی روشن.راه درمان عفونت کیسه زرده آنتی بیوتیک تراپی است.بهترین آنتی بیوتیک برای این بیماری اکسی تتراسایکلین است.البته احتمال درمان عفونت کیسه زرده بسیار پایین است و بهترین کار پیشگیری است و اگر برای خرید جوجه اقدام کردید و این نشانه ها را مشاهده کردید بهتر است خریداری نکنید. عفونت کیسه زرده از 5 روزگی تا 25 روزگی در جوجه دیده می شود.بعد از این سن جوجه هایی که کیسه زرده را جذب نموده اند دیگر در خطر عفونت کیسه زرده نخواهند بود.

بیماری دیگر که در این سن دیده میشود انحراف پا یا کجی پا است.با بزرگ تر شدن جوجه ، انحراف بیشتر شده تا جایی که جوجه را زمین گیر میکند.با بستن پا ها و خوراندن مواد کلسیوم دار تا حدی میشود درمان کرد.ولی باز بهترین درمان برای این بیماری نیز پیشگیری است و یا نخریدن  جوجه های پاکج.

لازم به ذکر است بیماری های مسری مانند نیوکاسل و یا …… معمولا در جوجه های زیر یک ماه دیده نمیشود.زیرا آنتی بادی این بیماری ها از بدن مادر به بدن جوجه انتقال داده میشود.پس زمانی که اپیدمی بیماری های مسری به وجود میاید خیلی نگران جوجه های زیر یک ماه نباشید.


بیماری ها ی مربوط به ماه دوم به بعد

یکی از شایع ترین بیماری ها عدم رشد متناسب بدن نسبت به پا می باشد.زمانی که جیره بالانس نباشد و یا برای سن جوجه خیلی سنگین باشد این اتفاق می افتد.پای جوجه توان بلند کردن و تحمل وزن بدن جوجه را نخواهد داشت و جوجه را زمین گیر میکند.باز بهترین راه پیشگیری است.

بیماری دیگر آنتروتکسمی است.نشانه آن گوشه گیر شدن جوجه ، عدم خوردن غذا ، سفید شدن سقف دهان و مرگ ناگهانی تعدادی از جوجه ها.لازم است سریعا از انتی بیوتیک استفاده شود و آب جوجه ها را اسیدی کنیم.برای این کار از سرکه استفاده میکنیم.باز بهترین راه پیشگیری است.راه های پیشگیری عدم تغییر ناگهانی غذا و عدم استرس به جوجه است.

بیماری انباشتگی نیز یکی از رایج ترین بیماری ها است.در اثر خوردن سنگ و خاک ایجاد میشود.عدم بالانس جیره و گرسنگی دادن به جوجه این مساله را تشدید میکند.از نشانه های آن سفتی زیر استخوان جناغ است ، یعنی جایی که پیش معده قرار دارد.جوجه در این زمان غذا نمیخورد و کسل خواهد شد.بهترین راه درمان خوراندن روغن و آب به جوجه است و بعد از آن دنبال کردن جوجه تا بدود و عضلات پیش معده به حرکت در آیند تا انباشتگی را رد کند.

بیماری ها ی مربوط به ماه دوم به بعد

یکی از شایع ترین بیماری ها عدم رشد متناسب بدن نسبت به پا می باشد.زمانی که جیره بالانس نباشد و یا برای سن جوجه خیلی سنگین باشد این اتفاق می افتد.پای جوجه توان بلند کردن و تحمل وزن بدن جوجه را نخواهد داشت و جوجه را زمین گیر میکند.باز بهترین راه پیشگیری است.

بیماری دیگر آنتروتکسمی است.نشانه آن گوشه گیر شدن جوجه ، عدم خوردن غذا ، سفید شدن سقف دهان و مرگ ناگهانی تعدادی از جوجه ها.لازم است سریعا از انتی بیوتیک استفاده شود و آب جوجه ها را اسیدی کنیم.برای این کار از سرکه استفاده میکنیم.باز بهترین راه پیشگیری است.راه های پیشگیری عدم تغییر ناگهانی غذا و عدم استرس به جوجه است.

بیماری انباشتگی نیز یکی از رایج ترین بیماری ها است.در اثر خوردن سنگ و خاک ایجاد میشود.عدم بالانس جیره و گرسنگی دادن به جوجه این مساله را تشدید میکند.از نشانه های آن سفتی زیر استخوان جناغ است ، یعنی جایی که پیش معده قرار دارد.جوجه در این زمان غذا نمیخورد و کسل خواهد شد.بهترین راه درمان خوراندن روغن و آب به جوجه است و بعد از آن دنبال کردن جوجه تا بدود و عضلات پیش معده به حرکت در آیند تا انباشتگی را رد کند.

بیماری مایکو پلاسما سیلویا

این بیماری در سالهای اخیر بسیار زیاد دیده شد.از آنجا که بیماری شناخته شده ای نبود تلفات زیادی در کل ایران گرفت.نشانه ای ندارد و فقط جوجه مینشیند.جوجه کاملا هشیار است و سرحال، حتی اگر جلوی جوجه غذا و آب قرار دهید میخورد و تا دوهفته به همین صورت زنده خواهد بود ولی در کل این مدت توان بلند شدن ندارد.معمولا ده درصد گله را درگیر میکند.دوره نهفتگی این بیماری از یک هفته تا یک ماه است.با شروع فصل گرما ویروس مایکوپلاسما فعال تر شده و گله های بیشتری را درگیر میکند.برای درمان باید لیزین جیره را تا دو برابر بالا ببرید و از انتی بیوتیک فوزباک در آب جوجه استفاده کنید.دقت کنید اگر در چند روز اول از آنتی بیوتیک فوزباک استفاده کنید احتمال درمان جوجه نشسته هست در غیر این صورت درمان نخواهد شد.ولی لازم است اگر این بیماری دیده شد سریعا کل گله را آنتی بیوتیک درمانی کنید تا سایر جوجه ها درمان شوند.

متاسفانه این بیماری  در شترمرغ  با نیوکاسل اشتباه گرفته میشود.ولی دقت کنید نشانه های نیوکاسل متفاوت است که توضیح خواهیم داد.

برای دریافت مشاوره حقوقی به وب سایت دادپلاس مرجعه نمایید

خواص گوشت شتر مرغ از نظر طب سنتی

خواص گوشت شتر مرغ چیست خواص گوشت شتر مرغ برای کودکان خواص گوشت شتر مرغ در بارداری گوشت شتر مرغ به عنوان یکی از  کم‌چرب‌ترین و سالم‌ترین گوشت های قرمز موجود در بازار است. جالب است بدانید کالری، کلسترول و چربی گوشت شتر مرغ از گوشت مرغ و بوقلمون پایین تر است.رنگ این گوشت مانند گوشت گاو قرمز می باشد، اما خصوصیات آن بیشتر شبیه به گوشت مرغ است.


گوشت شترمرغ از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است و سرکه و روغن، به‌عنوان مُصلح‌های این گوشت شناخته می‌شوند. گوشت شترمرغ، ویژگی‌های مختلفی دارد که از بین آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: تحلیل‌برنده باد و برطرف‌کننده بلغم. گوشت شترمرغ هنوز نزد بسیاری از مردم شناخته شده نیست، اما بسیاری از افراد بهتر است که از این گوشت استفاده کنند. حتی خوردن آن برای بسیاری از بیماران ضروری به حساب می‌آید.

 

درواقع، خوردن گوشت شترمرغ برای رفع فلج، لرزش و درد مفاصل و کمردرد مفید است. علاوه بر این، مصرف این گوشت به مقابله با بیماری‌های سرد رحم کمک می‌کند. روغن پیه شترمرغ نیز فواید مختلفی دارد. درواقع، خوردن روغن پیه آن برای تکلم کودکان و رفع سردی بدن موثر است. حتی مالیدن آن به بدن و پاها باعث تسریع در حرکت اطفال می‌شود. گوشت شترمرغ به‌عنوان یکی از گوشت‌های دیرهضم شناخته می‌شود که مصرف آن برای گرم‌مزاجان خوب نیست. البته مصرف آن همراه با مُصلحات اصلی (سرکه و روغن) می‌تواند هضم آن را راحت‌تر و عوارض آن را هم برطرف سازد.


برای دریافت مشاوره از وکیل پایه یک به وب سایت دادپلاس مراجعه نمایید