مطالب جالب و خواندنی

اینجا همه چیز در همه

مطالب جالب و خواندنی

اینجا همه چیز در همه

آنچه باید از شتر مرغ بدانیم

 شتر مرغ از سال ۱۸۶۰ در کشور افریقای جنوبی به صورت جدی آ‎غاز گردید و سپس در سایر نقاط دنیا گسترش یافت. امروزه در بسیاری از کشورها پرورش شتر مرغ ..........انجام می شود. کشور ایران هم چند سالی است مبادرت به واردات این پرنده نموده و در امر پرورش آن گام نهاده است. در طی چند سال گذشته مطالعاتی برروی پارامترهای تولیدی، جوجه کشی، تغذیه و پرورش این پرنده صورت گرفته که توأم با موفقیت هایی دراین زمینه بوده است. به طور کلی از کلیه اجزای این پرنده استفاده می شود شترمرغ در سن ۱۰ تا ۱۴ ماهگی کشتار می گردد و در این سن حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم وزن دارد. گوشت حاصل از این پرنده بیشتر از قسمت ران می باشد که در حدود ۳۰ تا ۳۵ کیلوگرم است. همچنین پوستی به مساحت ۳/۱ تا۵/۱ متر مربع استحصال می گردد. 


پرورش مولدین 


شتر مرغ در سن ۲ تا ۳ سالگی به بلوغ جنسی می رسد و تا مدت زیادی بارور باقی می ماند. پرنده نر در زمان بلوغ به رنگ سیاه با پرو بال سفید رنگ و شتر مرغ ماده به رنگ قهوه ای تا خاکستری است. بارزترین نشانه در شتر مرغ نر، قرمزی رنگ ساق پا ، نوک و اطراف چشم است که ارتباط مستقیمی با قدرت جنسی نر دارد. هرچه این قرمزی بیشتر باشد پرنده از قدرت نرینگی بیشتری برخوردار است. 

شتر مرغ نرو ماده به صورت جفت تا دسته های چند تایی و نیز به صورت گله نگهداری می شوند. این ترکیبات بسته به میزان زمین موجود و امکانات، قدرت جنسی نرها و اهداف اصلاح نژادی متفاوت می باشد. هیچ استاندارد خاصی در این رابطه وجود ندارد و مدیر مزرعه با شناسایی پرندگان و اهداف مورد نظر روش مناسب را انتخاب می نماید. 


برای دریافت مشاوره حقوقی با وکیل دیه در مشهد میتوانید به سایت دادپلاس مراجعه نمایید

صابون شترمرغ

خواص صابون شترمرغ اصل:

صابون شترمرغ اصل بخاطر دارابودن روغن شترمرغ اصل ، پس ازشستشوی دست وصورت پوست را مرطوب نگاه داشته و بانفوذ به لایه های زیرین پوست و با از بین بردن سلولهای مرده  و کلوژن سازی باعث جوانتر شدن و لطافت وشادابی پوست می شود. صابون شترمرغ اصل پرنیان بخاطر خاصیت لایه برداری تمام لک های قهوه ای و سیاه روی پوست را از بین برده و همچنین باعث پاکسازی پوست از جوش های سرسفید و سرسیاه می شود.پس از استفاده چندباره از صابون شترمرغ اصل پرنیان شاهد زیباتر شدن چهره خود خواهیدشد ودیگر بخاطر وجود لک ویا جوش روی صورت خود احساس ناراحتی نخواهیدکرد.


آیا صابون شترمرغ برای پوست انسان مفید است؟

به گواه تاریخ، ایرانیان و رومیان باستان از روغن شترمرغ در درمان زخم ها و سوختگی و رفع آثار آن استفاده کرده اند. صابون روغن شترمرغ اصل نیز، مملو از اسیدهای چرب غیراشباعی است که مستقیماً از چربی های زیر پوست و بافت های چرب بدن شترمرغ تهیه می شود. این چربی، از خانواده امگا و تری گلیسیریدهای مشابه به بافت پوست بدن انسان است و به همین خاطر، تأثیری حیرت آور در درمان عارضه های پوستی انسان داشته و باعث روشنی و شفافیت محسوس آن می شود.


صابون شتر مرغ اصل ، جوان کننده ولایه بردار پوست

صابون شترمرغ بخاطر دارا بودن عصاره خالص روغن شترمرغ هیچ گونه عارضه یا حساسیتی ایجاد نمی نماید. از خواص این کرم ارزشمند میتوان به محو نمودن چین و چروک های پوست صورت و از بین بردن کامل هرگونه آثار جوش، لک و آسیب های پوستی اشاره نمود. این کرم طبیعی برای همه‎ی افراد در تمامی سنین قابل استفاده است.

برای دریافت مشاوره حقوقی از وکیل خوب میتوانید به سایت دادپلاس مراجعه نمایید

خواص دارویی صابون شترمرغ


پیشگیری از ایجاد چین و چروک در پوست و نیز رفع چین و چروک های پیشین


لایه بردار وبرطرف کننده لکه های ناشی از جوش، آبله و سالک


زیباکننده وشفاف کننده پوست


برطرف کننده سیاهی و پف زیر چشم


روشن کننده پوست صورت و از بین برنده کک و مک 


نرم کننده و مرطوب کننده بسیار خوب برای پوست


خواص زیبائی صابون  شترمرغ

لایه بردار و جوان کننده پوست (نرم کننده، روشن کننده و ضد لک)


بهبود شبکه فیبری پوست به دلیل وجود اسیدهای چرب غیراشباع


صاف کننده خطوط و چروکهای پوست صورت و گردن


کمک به بهبود خشکی لب و کبودی و پف زیر چشم و جای جوش (آکنه)

دستور طبخ چند نوع غذا با گوشت شترمرغ

آستریچ برگر 


مواد لازم : 

400گرم گوشت شترمرغ

2قاشق غذاخوری پیاز خرد شده

1عدد سیر خرد شده

1قاشق چایخوری روغن زیتون

1قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه :

پیاز را در روغن زیتون کمی سرخ می کنیم تا قهو ای شود سپس با دیگر محتویات ترکیب کرده و به صورت کلوچه گوشت در می آوریم البته گوشت را قبلأ کباب کرده ایم این کلوچه را برای مدت 5 دقیقه حرارت می دهیم و سپس آماده سرو می باشد.

استریچ میت برگر 


مواد لازم :

500 گرم گوشت شترمرغ چرخ کرده

نصف پیمانه جو پودر شده

1عدد پیاز

3 دسته کوچک جعفری خرد شده

به مقدار لازم فلفل و نمک

طرز تهیه :

گوشت را با جو وپیاز مخلوط کرده سپس جعفری و فلفل و نمک را به آن اضافه می کنیم و برای مدت 2 ساعت ی گذاریم در یخچال تا محکم شود و خود را ببندد سپس آن را به صورت گرد در آورده و برای درست کردن برگر پهن می کنیم و بعد آن را برای مدت 2 دقیقه در ماکروفر قرار می دهیم سپس آن را بروی نان سوخاری داغ می کشیم و بعد روی آن را با مواد مورد علاقه تان مثل کاهو ، گوجه فرنگی ، چغندر ،خیار ،پیاز ،تخم مرغ پخته و سس می پوشانیم و این غذا برای 6 نفر سرو می شود.

کباب شترمرغ


مواد لازم :

گوشت شترمرغ چرخ شده 3 کیلوگرم

فلفل قرمز خرد شده 1عدد

فلفل سبز خرد شده 1 عدد

پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد

آب آلبالو 2 پیمانه 

روغن زیتون 2 پیمانه

سیر ریز شده 5 عدد

سس 2 قاشق غذاخوری

رزماری 1 قاشق غذاخوری

فلفل 2 قاشق چایخوری

آویشن 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

تمام مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم سپس آن را برای مدت 24 ساعت در آب نمک و سرکه می خوابانیم .این کار باعث مزه دار شدن و ترد شدن گوشت می شودسپس آن را به سیخ کشیده و برای مدت 2 دقیقه حرارت می دهیم(در صورتی که نخواهیم کباب ما زیاد آبدار باشد آن را بیشتر حرارت می دهیم) پس از آن آماده سرو می باشد. 

استیک شترمرغ

برایدریافت مشاوره از وکیل دیه به سایت دادپلاس مراجعه نمایید

مواد لازم : 

گوشت شترمرغ 200 گرم

سس مایونز 2 قاشق غذاخوری 

نمک نصف قاشق چاخوری

سیر نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :

گوشت را قبلأ کباب می کنیم سپس روی آن را کاملأ با سس می پوشانیم روی آن پدر سیر ، نمک و فلفل می ریزیم سپس 4 دقیقه هر دو طرف آن را کباب می کنیم و در دمای F 150درجه قرار می دهیم زمانی که آب آن کشیده شد استیک ما آماده است 

استیر فرای آستیریچ


مواد لازم : 

گوشت شترمرغ ریزریز شده 400 گرم

سیر خرد شده 1بوته

فلفل دانه دار قرمز 1عدد

فلفل دانه دار سبز 1عدد

نمک 2/1 قاشق چایخوری 

آب آلبالو 2 قاشق غذاخوری 

زیره سبز 1 قاشق چایخوری 

کنجد 1 قاشق چایخوری 

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری 

پیاز کوچک خرد شده 1 عدد 

گوجه خیلی ریز 12 عدد

طرز تهیه : 

گوشت آب آلبالو، زیره، سیرو نمک را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و آن را برای مدت 4-3 دقیقه آن را در دمای بالا حرارت می دهیم سپس بقیه محتویات را به آن اضافه می کنیم ودوباره به مدت 4-3 آن را می جوشانیم. سپس آن را با رنج سرو می کنیم . 

کباب تند با گوشت شترمرغ


مواد لازم : 

گوشت کبابی 500 گرم

فلفل آسیاب شده 2 قاشق چایخوری

پودر سیر 4/1 قاشق چایخوری 

نمک 2/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ادویه ها را در ظرف می ریزیم و مخلوط می کنیم سپس دو طرف گوشت را به آن آغشته می کنیم و آن را برای مدت 1 ساعت در دمای f350 حرارت می دهیم .

ریوروود استریچ فیلت


مواد لازم :

استیک شترمرغ ادویه زده با نمک و فلفل 2 عدد

پودر سیر نصف قاشق غذاخوری

روغن زیتون 1 قاشق 

پیاز خرد شده 1عدد

قارچ بزرگ خرد شده 3عدد

گشنیز نصف قاشق چایخوری

پودر فلفل نصف قاشق چایخوری 

طرز تهیه :

ابتدا روغن را در ماهی تابه گرم کنید سپس پیاز ، سیر و قارچ را به آن اضافه کرده و هم بزنید و روی شعله کم سرخ کنید استیک ادویه زده شده را کباب کرده با سس و مواد تهیه شده بالا روی آن را بپوشانید و با برنج سرو کنید 

سوپ شترمرغ 


مواد لازم :

گوشت شترمرغ 200 گرم

کرفس خرد شده 1 فنجان 

پیاز خرد شده 4/1 پیمانه

سیب زمینی کوچک 2 عدد

هویج بریده شده نازک 4 عدد

کنسرو گوجه فرنگی 1 عدد

فلفل 4/1 قاشق چایخوری

نمک 4/1 قاشق چایخوری

آب 4/1 فنجان 

طرز تهیه :

استیک ، کرفس ،پیاز ، سیب زمینی ، را در ظرف پیرکس با هم مخلوط کرده سپس هویج و آب را به آن اضافه می کنیم . برای مدت (15-12 )دقیقه دمای ماکروفر را تا حدی قرار می دهیم تا سیب زمینی کمی نرم شود..بعد از 6 دقیقه آن را هم می زنیم سپس بقیه مواد تشکیل ذهنده را به آن اضافه می کنیم و در دمای بالا برای مدت 10دقیقه حرارت می دهیم و دائمأ آن را هم می زنیم. سپس برای مدت 1 ساعت روی اجاق گاز آن را می جوشانیم .

کباب سوسیس شکل ایرانی


مواد لازم : 

گوشت شتر مرغ چرخ شده 400گرم

پیاز کوچک رندخ شده یا ریز شده 1عدد

نمک و فلفل آسیاب شده 1قاشق چایخوری

دارچین 1قاشق چایخوری

نعناع خشک 1قاشق چایخوری

طرز تهیه :

گوشت را داخل ظرف ریخته پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل را به آن اضافه می کنیم پس از آن ،دارچین ونعناع خشک را به آن افزوده و آن را خوب ورز می دهیم سپس آن را به سیخ کشیده و به شکل 4 عدد سوسیس در می آوریم وبعد آن را روی گاز کباب می کنیم تا جایی که بیرون آن قهوه ای شود درون آن نباید زیاد پخته شود و باید کمی آبدار باشد شما می توانید این غذا را با برنج سرو کنید.

فتا برگر با گوشت شترمرغ


مواد لازم :

گوشت شترمرغ 200 گرم 

سیر ریز شده 2عدد

نعناع خشک شده 2قاشق غذاخوری 

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری 

نمک و فلفل به مقدار لازم 

طرز تهیه :

گوشت را در ظرف ریخته سیر و نعناع را به آن اضافه می کنم پس از آن ،نمک و فلفل را با آن مخلوط کرده و به مدت 2 دقیقه هر دو طرف آن را کباب می کنیم تا کمی آب آن گرفته شود سپس آن را با روغن به مدت کمی در ماهی تابه حرارت می دهیم.

4 نوع غذای خوشمزه با گوشت شتر مرغ و خواص آن

1.کباب شترمرغ مواد لازم: گوشت چرخ کرده شترمرغ 1 کیلوگرم روغن زیتون 2/1 قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده 2/1 قاشق چایخوری سیر بزرگ خرد شده 2 عدد شکر 1تا 2 قاشق چایخوری فلفل 2/1 قاشق چایخوری طرز تهیه: گوشت را به مدت 45 دقیقه با مواد فوق مزه دار کنید.سپس گوشت را به سیخ کشیده و کباب کنید.

2. بریانی گوشت شترمرغ گوشت استیکی شترمرغ 6 تکه نمک 2 قاشق سوپخوری فلفل سیاه 2 قاشق سوپخوری خردل خشک 2 قاشق سوپخوری روغن 2/1 سی سی سیر خرد شده 1 عدد سرکه یا آبلیمو نیم سی سی لیمو رنده شده 1 قاشق سوپخوری شکر 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه: نمک و فلفل و خردل را در ظرفی ریخته و کاملا با گوشت مخلوط کنید.سپس برای مدت 4 ساعت گوشت را در آبلیمو و شکرو لیموی رنده شده بخوابانید. سپس گوشت رابه سیخ کشیده، کباب کرده و سرونمایید.

3. پیتزا با گوشت شترمرغ مواد لازم: گوشت ران شترمرغ 12 تا 18 برش نان پیتزا 6 عدد روغن زیتون 2 قاشق چایخوری گوجه فرنگی (نصف شده) 12 تا 18 عدد تخم مرغ 6 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم گوجه فرنگی له شده مخلوط با پیاز (به دلخواه) به مقدار لازم طرز تهیه: سطح نان پیتزا را با گوجه فرنگی و پیاز مخلوط شده آغشته کنید،سپس برشهای گوشت و گوجه فرنگی برش داده شده را روی آن قرار دهید.کمی پونه،نمک،فلفل و روغن زیتون بر آن بپاشید.در طبقه بالای فر در دمای 240 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.تخم مرغها را نیمرو کرده و بعد از پختن پیتزاها روی آن قرار دهید.

برای دریافت مشاوره با وکیل میتوانید به وب سایت دادپلاس مراجعه نمایید

4. سمبوسه شترمرغ مواد لازم: گوشت خرد شده شترمرغ 250گرم نان شیرینی پزی به مقدار لازم نمک 2 قاشق سوپخوری پیاز بزرگ 1 عدد روغن 2قاشق سوپخوری سیر کوچک خرد شده 3 عدد گشنیز 1 قلشق سوپخوری زردچوبه 1 قاشق سوپخوری فلفل 2/1 قاشق سوپخوری آبلیمو 1 قاشق سوپخوری شکر 2 قاشق سوپخوری پنیر فتا 4 برگ کره 125 گرم طرز تهیه: پیاز و سیر را تفت دهید،سپس چاشنی را به آن اضافه کرده و کمی حرارت دهید.سپس گوشت،نمک،فلفل،آبلیو و شکر را به آن اضافه کرده و تفت دهید.بعد از تفت دادن از روی حرارت بردارید تا سرد شود.گشنیز و پنیر فتا را به آن اضافه کنید.نان شیرینی پزی را باز کرده و به آن کره بمالید. کمی از گوشت را در آن قرار دهید و سه گوش تا کنید.روی آن را با کره آغشته کنید.سپس در فر 190 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.هرگونه سوال و مشاوره در این زمینه توسط این شرکت ارائه می شود .

روش پخت گوشت شترمرغ

شاید فکر کنید چون شترمرغ از خانواده پرندگان است می بایست طعم گوشت آن مشابه گوشت مرغ باشد اما اصلا اینطور نیست . گوشت شتر مرغ بسیار لطیف بوده و بافت ضعیفی دارد به همین علت روش پخت آن بسیار مهم است چرا که اگر زیاد پخته شود خشک شده و با افزودن ادویه نامناسب طعم بدی پیدا می کند . در ابتدا باید گفت که به هیچ عنوان از مایکروویو یا مایکروفر برای پخت گوشت شترمرغ استفاده نکنید که بسیار خشک و بدطعم می شود .

مشاوره از بهترین وکیل دادگستری در مشهد در موسسه دادپلاس

در روش صحیح پخت گوشت شترمرغ می بایست قبل از طبخ آن به گوشت شترمرغ سس سویا و یا آن را در مخلوطی از آب لیموترش ، روغن زیتون ، سیر له شده ، فلفل قرمز خردشده ، پودر زیره سبز ، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه قرار داد تا طعم دلنشینی بگیرد و توجه داشته باشید نیازی نیست ساعت ها گوشت شترمرغ را در طعم دهنده قرار دهید چرا که این گوشت خیلی سریع طعم را به خود جذب می کند . در مرحله بعد برای پخت گوشت شترمرغ ، گوشت را به قطعاتی مناسب برش زده که بتوان به سیخ کشید و کباب نمود . خوش طعم ترین حالت ممکن پخت گوشت شترمرغ ، کبابی کردن آن است و میزان زمانی که برای پخت یک برش از گوشت شترمرغ نیاز است کمتر از زمان پخت برای همان میزان گوشت گاو می باشد .