مطالب جالب و خواندنی

اینجا همه چیز در همه

مطالب جالب و خواندنی

اینجا همه چیز در همه

روش پخت گوشت شترمرغ

شاید فکر کنید چون شترمرغ از خانواده پرندگان است می بایست طعم گوشت آن مشابه گوشت مرغ باشد اما اصلا اینطور نیست . گوشت شتر مرغ بسیار لطیف بوده و بافت ضعیفی دارد به همین علت روش پخت آن بسیار مهم است چرا که اگر زیاد پخته شود خشک شده و با افزودن ادویه نامناسب طعم بدی پیدا می کند . در ابتدا باید گفت که به هیچ عنوان از مایکروویو یا مایکروفر برای پخت گوشت شترمرغ استفاده نکنید که بسیار خشک و بدطعم می شود .

مشاوره از بهترین وکیل دادگستری در مشهد در موسسه دادپلاس

در روش صحیح پخت گوشت شترمرغ می بایست قبل از طبخ آن به گوشت شترمرغ سس سویا و یا آن را در مخلوطی از آب لیموترش ، روغن زیتون ، سیر له شده ، فلفل قرمز خردشده ، پودر زیره سبز ، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه قرار داد تا طعم دلنشینی بگیرد و توجه داشته باشید نیازی نیست ساعت ها گوشت شترمرغ را در طعم دهنده قرار دهید چرا که این گوشت خیلی سریع طعم را به خود جذب می کند . در مرحله بعد برای پخت گوشت شترمرغ ، گوشت را به قطعاتی مناسب برش زده که بتوان به سیخ کشید و کباب نمود . خوش طعم ترین حالت ممکن پخت گوشت شترمرغ ، کبابی کردن آن است و میزان زمانی که برای پخت یک برش از گوشت شترمرغ نیاز است کمتر از زمان پخت برای همان میزان گوشت گاو می باشد .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.