شاید فکر کنید چون شترمرغ از خانواده پرندگان است می بایست طعم گوشت آن مشابه گوشت مرغ باشد اما اصلا اینطور نیست . گوشت شتر مرغ بسیار لطیف بوده و بافت ضعیفی دارد به همین علت روش پخت آن بسیار مهم است چرا که اگر زیاد پخته شود خشک شده و با افزودن ادویه نامناسب طعم بدی پیدا می کند . در ابتدا باید گفت که به هیچ عنوان از مایکروویو یا مایکروفر برای پخت گوشت شترمرغ استفاده نکنید که بسیار خشک و بدطعم می شود .
مشاوره از بهترین وکیل دادگستری در مشهد در موسسه دادپلاس
در روش صحیح پخت گوشت شترمرغ می بایست قبل از طبخ آن به گوشت شترمرغ سس سویا و یا آن را در مخلوطی از آب لیموترش ، روغن زیتون ، سیر له شده ، فلفل قرمز خردشده ، پودر زیره سبز ، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه قرار داد تا طعم دلنشینی بگیرد و توجه داشته باشید نیازی نیست ساعت ها گوشت شترمرغ را در طعم دهنده قرار دهید چرا که این گوشت خیلی سریع طعم را به خود جذب می کند . در مرحله بعد برای پخت گوشت شترمرغ ، گوشت را به قطعاتی مناسب برش زده که بتوان به سیخ کشید و کباب نمود . خوش طعم ترین حالت ممکن پخت گوشت شترمرغ ، کبابی کردن آن است و میزان زمانی که برای پخت یک برش از گوشت شترمرغ نیاز است کمتر از زمان پخت برای همان میزان گوشت گاو می باشد .