مطالب جالب و خواندنی

اینجا همه چیز در همه

مطالب جالب و خواندنی

اینجا همه چیز در همه

استیک گوشت شترمرغ

آکاایران: استیک گوشت شترمرغ

آکاایران:  
مواد لازم: 
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه‌شده : 150 گرم
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : نصف پیمانه
جعفری خردشده : نصف پیمانه
سیر : دو حبه
روغن‌ زیتون : سه قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
 
طرز تهیه:
گوشت را ورقه کرده و ما‌‌‌ بین دو کیسه فریزر با بیفتک‌کوب می‌کوبیم تا نازک شود. 
سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن‌ زیتون خوب مخلوط می‌کنیم. 
مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌ شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌کنیم. 
نمک را به هر دو طرف گوشت می‌پاشیم. 
تابه چدنی را کمی چرب کرده و با حرارت زیاد استیک را سرخ می‌کنیم.
برای دریافت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک به سایت دادپلاس مراجعه نماید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.